Advertisement

Ελενη Ραντου Βασιλησ Παπακωνσταντινου / Elenh Rantoy Basilhs Papakwnstantinoy Exoyn Xwrisei Zappit / «όταν ήμουν έγκυος σηκώθηκα και έφυγα από το σπίτι…

Ελενη Ραντου Βασιλησ Παπακωνσταντινου / Elenh Rantoy Basilhs Papakwnstantinoy Exoyn Xwrisei Zappit / «όταν ήμουν έγκυος σηκώθηκα και έφυγα από το σπίτι…. Η ελένη ράντου και ο βασίλης παπακωνσταντίνου, ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στην ελληνική showbiz, έχουν βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας με κατά καιρούς δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν. H ελένη ράντου και ο βασίλης παπακωνσταντίνου μένουν σπίτι, έχοντας παρέα την κόρη τους, νικολέτα προκειμένου να προστατευτούν από την πανδημία του κορωνοϊού. Η ελένη ράντου σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην ελεονώρα μελέτη και την εκπομπή «μεσάνυχτα» αποκάλυψε πρώτη φορά την δύσκολη σχέση της με τον βασίλη παπακωνσταντίνου! Ελένη ράντου και βασίλης παπακωνσταντίνου (φωτογραφία: Η ελένη ράντου θέλησε να του ευχηθεί και μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο facebook ανεβάζοντας μερικές πολύ ωραίες φωτογραφίες με την κόρη τους, 25χρονη νικολέττα, από το σπίτι τους.

Μη ξεχνάμε άλλωστε, πως πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο τα δημοσιεύματα έχουν ασχοληθεί εδώ. Χρήστος θηβαίος, μπάμπης στόκας, μίλτος πασχαλίδης, τζώρτζια, βιολέτα ίκαρη και απόστολος μόσιος και μας χαρίζουν μοναδικές μουσικές στιγμές. Το επικό σκηνικό όμως ήταν το εξής: Για την απιστία μίλησε σε συνέντευξή της η ελένη ράντου, δηλώνοντας πως δεν την χαλάει, αν σημαίνει σε μειώνω για να βρω κουράγιο να φύγω! Η ελένη ράντου σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην ελεονώρα μελέτη και την εκπομπή «μεσάνυχτα» αποκάλυψε πρώτη φορά την δύσκολη σχέση της με τον βασίλη παπακωνσταντίνου!

H Anarthsh Ths Elenh Rantoy Gia Ta Gene8lia Toy Basilh Papakwnstantinoy
H Anarthsh Ths Elenh Rantoy Gia Ta Gene8lia Toy Basilh Papakwnstantinoy from www.newsbeast.gr
Ο βασίλης παπακωνσταντίνου και η ελένη ράντου, αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής. Ερωτηθείσα πόσα χρόνια είναι με τον βασίλη παπακωνσταντίνου, η ελένη ράντου απάντησε: Η ελένη ράντου είπε χαρακτηριστικά: Ελενη ραντου & βασιλησ παπακωνσταντινου. Μ.σ θέλω να γυρίσω το χρόνο πίσω και να μου πείτε πώς γνωριστήκατε με τον βασίλη παπακωνσταντίνου. Ρώμας χάρης, ράντου ελένη, κούκουρας βασίλης. Τα αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνουν δικοί του άνθρωποι. Για τον σύζυγό της βασίλη παπακωνσταντίνου αλλά και τον πατέρα της μίλησε η ελένη ράντου.

Η αλήθεια για τον «χωρισμό» τους.

Για τον σύζυγό της βασίλη παπακωνσταντίνου αλλά και τον πατέρα της μίλησε η ελένη ράντου. Αυτό ήταν φανερό και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «ο καλός άνθρωπος του σετσουάν» στο θέατρο θησείον όπου τους συναντήσαμε και. Το επικό σκηνικό όμως ήταν το εξής: Ο βασίλης παπακωνσταντίνου (βάστας αρκαδίας, 20 ιουνίου 1950) είναι έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. Συγκεκριμένα η ελένη ράντου, καλεσμένη στην εκπομπή της ελεονώρας μελέτη, άνοιξε την καρδιά της και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τη μάχη της με την κατάθλιψη, ενώ μίλησε εκτενώς για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο γάμο της με τον βασίλη παπακωνσταντίνου. Ο βασιλης παπακωνσταντινου στην πρεμιερα της για να την καμαρωσει στη σκηνη! Ταυτόχρονα η αθηναΐδα νέγκα σημείωσε πως η ελένη ράντου έκανε πολλά προκειμένου να εντυπωσιάσει με την σειρά της τον τραγουδιστή. H ελένη ράντου και ο βασίλης παπακωνσταντίνου μένουν σπίτι, έχοντας παρέα την κόρη τους, νικολέτα προκειμένου να προστατευτούν από την πανδημία του κορωνοϊού. Γεννήθηκε στις 20 ιουνίου 1950 στο χωριό βάστας αρκαδίας κοντά στη μεγαλόπολη. Ο κορονοϊός ξυπνά αναμνήσεις στη χάρις αλεξίου! «όταν ήμουν έγκυος σηκώθηκα και έφυγα από το σπίτι… Η ελένη ράντου σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην ελεονώρα μελέτη και την εκπομπή «μεσάνυχτα» αποκάλυψε πρώτη φορά την δύσκολη σχέση της με τον βασίλη παπακωνσταντίνου! Η ελένη ράντου (αιγάλεω αττικής, 12 νοεμβρίου 1965) είναι ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Η ελένη ράντου (αιγάλεω αττικής, 12 νοεμβρίου 1965) είναι ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Ο κορονοϊός ξυπνά αναμνήσεις στη χάρις αλεξίου! Ειλικρινής, έχοντας κάνει μεγάλη δουλειά με τον εαυτό της, με απόψεις που στηρίζει με επιχειρήματα, η ελένη ράντου αποκαλύπτει κάθε πτυχή του εαυτού της σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση. Γεννήθηκε στις 20 ιουνίου 1950 στο χωριό βάστας αρκαδίας κοντά στη μεγαλόπολη. Η ελένη ράντου γεννήθηκε στο αιγάλεω στις 12 νοεμβρίου του 1965.

Nikoleta Papakwnstantinoy H Korh Ths Elenhs Rantoy Kai Toy Basilh Papakwnstantinoy Egine Kallonh Makeleio Gr
Nikoleta Papakwnstantinoy H Korh Ths Elenhs Rantoy Kai Toy Basilh Papakwnstantinoy Egine Kallonh Makeleio Gr from www.makeleio.gr
Για τον σύζυγό της βασίλη παπακωνσταντίνου αλλά και τον πατέρα της μίλησε η ελένη ράντου. Με τον βασίλη παπακωνσταντίνου, που κλείνεται σχεδόν 25 χρόνια μαζί, συζητάς για τις παραστάσεις σου, σου λέει με ειλικρίνεια τη γνώμη του για αυτές Η αλήθεια για τον «χωρισμό» τους. Βασίλης παπακωνσταντίνου πάλι μέτρησα τ΄αστέρια κι όμως κάποια λείπουνε μόνο τα δικά σου. Ο βασίλης παπακωνσταντίνου (βάστας αρκαδίας, 20 ιουνίου 1950) είναι έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. Με τον βασίλη παπακωνσταντίνου συμπράττουν οι: H ελένη ράντου μίλησε στην εκπομπή της φαίης σκορδά για τον πραγματικό της χαρακτήρα, για το αν μετάνιωσε που δεν έκανε κι άλλα παιδιά αλλά και το γάμο της με τον βασίλη παπακωνσταντίνου. Ο κορονοϊός ξυπνά αναμνήσεις στη χάρις αλεξίου!

Ο κορονοϊός ξυπνά αναμνήσεις στη χάρις αλεξίου!

Ο βασιλης παπακωνσταντινου στην πρεμιερα της για να την καμαρωσει στη σκηνη! Ο βασίλης παπακωνσταντίνου (βάστας αρκαδίας, 20 ιουνίου 1950) είναι έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. Η ελένη ράντου (αιγάλεω αττικής, 12 νοεμβρίου 1965) είναι ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Μετρώντας ήδη 30 χρόνια κοινής πορείας, η ελένη ράντου και ο βασίλης παπακωνσταντίνου, δείχνουν πάντα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Βασίλης παπακωνσταντίνου πάλι μέτρησα τ΄αστέρια κι όμως κάποια λείπουνε μόνο τα δικά σου. Η αλήθεια για τον «χωρισμό» τους. Ελενη ραντου & βασιλησ παπακωνσταντινου. Ελένη ράντου και ο βασίλης παπακωνσταντίνου ανήκουν στην κατηγορία των καλλιτεχνών, κατά την οποία θα επιλέξουν να απασχολήσουν τα μέσα, μόνο με τις εξελίξεις στην επαγγελματική τους ζωή. Ερωτηθείσα πόσα χρόνια είναι με τον βασίλη παπακωνσταντίνου, η ελένη ράντου απάντησε: Το παθιασμένο φιλί τους και οι πιο τρυφερές δηλώσεις που έχεις δει! Η ελένη ράντου σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην ελεονώρα μελέτη και την εκπομπή «μεσάνυχτα» αποκάλυψε πρώτη φορά την δύσκολη σχέση της με τον βασίλη παπακωνσταντίνου! Τα γενέθλιά του είχε την κυριακή 21 ιουνίου ο βασίλης παπακωνσταντίνου. Χρήστος θηβαίος, μπάμπης στόκας, μίλτος πασχαλίδης, τζώρτζια, βιολέτα ίκαρη και απόστολος μόσιος και μας χαρίζουν μοναδικές μουσικές στιγμές.

Το επικό σκηνικό όμως ήταν το εξής: Γεννήθηκε στις 12 νοεμβρίου 1965 στο αιγάλεω αττικής όπου και μεγάλωσε και κατάγεται από τα χανιά. Ο κορονοϊός ξυπνά αναμνήσεις στη χάρις αλεξίου! Μη ξεχνάμε άλλωστε, πως πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο τα δημοσιεύματα έχουν ασχοληθεί εδώ. Η ελένη ράντου και ο βασίλης παπακωνσταντίνου, ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στην ελληνική showbiz, έχουν βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας με κατά καιρούς δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν.

Elenh Rantoy O Basilhs Papakwnstantinoy Sthn Premiera Ths Gia Na Thn Kamarwsei Sth Skhnh Fwto Protinews
Elenh Rantoy O Basilhs Papakwnstantinoy Sthn Premiera Ths Gia Na Thn Kamarwsei Sth Skhnh Fwto Protinews from www.tlife.gr
Ταυτόχρονα η αθηναΐδα νέγκα σημείωσε πως η ελένη ράντου έκανε πολλά προκειμένου να εντυπωσιάσει με την σειρά της τον τραγουδιστή. Το επικό σκηνικό όμως ήταν το εξής: Βασίλης παπακωνσταντίνου πάλι μέτρησα τ΄αστέρια κι όμως κάποια λείπουνε μόνο τα δικά σου. Όσα είπε η ελένη ράντου στον γρηγόρη αρναούτογλου. Η ελένη ράντου (αιγάλεω αττικής, 12 νοεμβρίου 1965) είναι ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Τα αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνουν δικοί του άνθρωποι. Τέλος η ναταλία γερμανού της ζήτησε να της πει ένα ελάττωμα του βασίλη παπακωνσταντίνου η ελένη ράντου ανέφερε το σινεμά: Ο βασίλης παπακωνσταντίνου στην πρεμιέρα της για να την καμαρώσει στη σκηνή!

Η ελένη ράντου σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με τον τραγουδιστή και αν ζητάει την γνώμη του για τις παραστάσεις της.

Τα γενέθλιά του είχε την κυριακή 21 ιουνίου ο βασίλης παπακωνσταντίνου. Ερωτηθείσα πόσα χρόνια είναι με τον βασίλη παπακωνσταντίνου, η ελένη ράντου απάντησε: Ελένη ράντου και βασίλης παπακωνσταντίνου (φωτογραφία: Μια από αυτές είναι και η γέννηση ενός παιδιού. Ποζάρουν στον κήπο τους και εύχονται «καλή ανάσταση». Μετρώντας ήδη 30 χρόνια κοινής πορείας, η ελένη ράντου και ο βασίλης παπακωνσταντίνου, δείχνουν πάντα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Για την απιστία μίλησε σε συνέντευξή της η ελένη ράντου, δηλώνοντας πως δεν την χαλάει, αν σημαίνει σε μειώνω για να βρω κουράγιο να φύγω! Ο βασίλης παπακωνσταντίνου στην πρεμιέρα της για να την καμαρώσει στη σκηνή! Ποιο το ξέσπασμα της ελένης ράντου γι χωρισμό με βασίλη παπακωνσταντίνου; Για τον σύζυγό της βασίλη παπακωνσταντίνου αλλά και τον πατέρα της μίλησε η ελένη ράντου. Γεννήθηκε στις 20 ιουνίου 1950 στο χωριό βάστας αρκαδίας κοντά στη μεγαλόπολη. Το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα θέλουν την ελένη ράντου και τον βασίλη παπακωνσταντίνου να έχουν χωρίσει. Ο βασίλης παπακωνσταντίνου (βάστας αρκαδίας, 20 ιουνίου 1950) είναι έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός.

Το επικό σκηνικό όμως ήταν το εξής: ελενη ραντου. Για τον σύζυγό της βασίλη παπακωνσταντίνου αλλά και τον πατέρα της μίλησε η ελένη ράντου.

Posting Komentar

0 Komentar